Individuele begeleiding

Bodymindtherapie

  • Postural & Energetic Integration - www.bodymindintegration.com
  • Emotioneel evenwicht
  • Psychosomatiek
  • Veranderingsprocessen
  • Stress en burnout

 Stresshantering met Hartcoherentie 

 

 

New world teachings 

Evolutietraject

Bewuste evolutie

 

Tijdens dit traject word je begeleid naar een dieper inzicht en ervaren van jouw oorsprong, wie je in essentie bent en wat je kan verwachten van het leven.

 

We doorlopen de volgende stappen:  

 

 

 Ankeren in het evolutieproces

 

Thuiskomen in het universele plan van evolutie is terug gaan naar onze oorsprong en herinneren wie we in essentie zijn, het is weten dat wij een expressie zijn van miljoenen jaren van evolutie, het is weten dat wij zijn opgebouwd uit dezelfde substantie van waaruit alle leven ontstaat, het is weten dat wij doordrongen zijn van dezelfde creatieve kracht die universa creëert. 

 

 

 Kiezen om te evolueren

Bewust evolueren houdt in dat we afstand nemen van de overtuiging dat de omstandigheden ons leven bepalen. Wij hebben de potentie om ons leven zelf vorm te geven. Hoe we kijken naar de wereld bepaalt ons gevoel en gedrag. 

 

 

 Afstemmen met de universele impuls van creatie

We maken contact met de universele drijvende kracht die gericht is op expansie en evolutie. Deze kracht manifesteert zich in ons als onze wilskracht. We evolueren van onbewuste deelnemer naar bewuste creator. Elke nieuwe gedachte, elke intentie draagt bij tot de creatie van een nieuwe realiteit. 

 

 De verschuiving maken van ego naar essentie

Het ego is gericht op zelfbehoud en overleving en staat vaak lijnrecht tegenover vernieuwing en evolutie. Bewust evolueren is voorbij gaan aan de beperkingen van het ego en openstellen voor het onbekende. 

 

 

 Volgen van je kompas van vreugde

Ons hart, ons voelend brein, slaat niet alleen herinneringen op, maar heeft ook de potentie om gevoelens van liefde, zorg, mededogen,... op te wekken. Het weldadige effect hiervan is dat onze lichaamsfuncties in balans komen, ons creatieve potentiëel, levensvreugde en gevoel van verbondenheid worden versterkt. 

 

 

 Genialiteit en het collectieve veld

Als we de stroom van evolutie toelaten en ons hart laten spreken, ontstaan geniale ideeën. Deze ideeën vermengen zich in het collectieve gedachtenveld tot een nieuw concept. We bouwen mee aan een nieuwe wereld.